Affiliate worden?

MegaKeukenDeal is op zoek naar ambassadeurs en heeft hiervoor een specifiek affiliate programma samengesteld. Als affiliate van MegaKeukenDeal kun je de offertevergelijker laten inbouwen op jouw eigen website. Zodra een van deze bezoekers een keuken aanschaft ontvang jij een mooie aanbrengvergoeding. Je gebruikt hiervoor een unieke promotielink.

Partner programma

Ook bij professionele partijen als projectontwikkelaars, woningcorporaties, bouwbedrijven heeft MKD de mogelijkheid zich op te stellen als een zeer solide samenwerkingspartner. Uit ervaringen en verhalen zijn vaak de samenwerkingen tussen de keukenzaak en bouwonderneming redelijk scheef. De klant wil namelijk korting en deze wordt uiteindelijk doorvertaald aan het eind bij de montage of levering. Hierdoor zijn installateurs genoodzaakt de klus in 2 dagen te doen ipv 3. Bij MKD willen wij het anders doen! Een Win-Win situatie voor beide partijen.

De voordelen:
– Keukens tegen inkoop+fee, uniek concept!
– Kickbackfee bij het aanbrengen van een nieuwe klant
– De installateur mag zijn eigen prijs hanteren en zal niet gekort worden
– 

Door een goed samenwerkingsprogramma met projectontwikkelaars zijn wij bekend met allerlei woningtypen, de kenmerken en kunnen de nieuwe bewoners daardoor perfect begeleiden naar de ideale keuken die zowel bij hen als bij hun nieuwe woning past.

Een gespecialiseerd projectenteam adviseert u gedegen en professioneel over functies en mogelijkheden in uw nieuwe keuken. En zorgt vervolgens voor een feilloze uitlevering en montage.

Een samenwerking met MegaKeukenDeal?

Bel direct 085 130 2123

Comments are closed.

Scroll Up
×