Meer informatie over de montage van uw keuken?

Keukenmontage

MegaKeukenDeal in Rijssen werkt samen met betrouwbare partners op het gebied van keukenmontage. Met een goed netwerk van installateurs (zzp’ers) en bouwbedrijven kunnen wij u ontzorgen in en rondom de installatie van uw nieuwe keuken. Benieuwd hoe wij te werk gaan? Plan dan nu een adviesgesprek in.

Vakkundig inmeten

De installateurs komen bij u langs om uw gewenste keuken vakkundig in te meten. Met deze exacte maatvoering gaan wij aan de slag en wordt de 3D tekening voor u verzorgd. Na goedkeuring op de tekening zullen wij de gewenst keuken voor u in bestelling nemen.

Meerwerk bij uw keuken

Tijdens het inmeten kijken de installateurs of er eventueel meerwerk gedaan kan worden of moet gebeuren. Dit kan gaan om leidingwerk, het stucen van de wanden of kleine bouwaanpassingen om uw keuken optimaal op te leveren. Indien er meerwerk nodig is, op basis van het aanleggen van leidingen, komen de installateurs een week voor de keukenmontage bij u langs om deze leidingwerkzaamheden te verrichten.

De montage van uw keuken

De dag van de keukenmontage vangt aan om 07.30 uur. De vakkundige installateurs gaan aan de slag met het installeren van uw keuken incl. alle accessoires en inbouwapparatuur. Meestal is het installeren van de keuken dezelfde dag nog klaar en is de keuken klaar voor gebruik. Afhankelijk van het meerwerk komen de installateurs de volgende dag terug om uw keuken verder af te werken. Let op! Keukenafval nemen wij niet mee tenzij u dit van te voren heeft aangegeven. Mocht dit het geval zijn verzorgen wij een BigBag waarin al het afval gedaan kan worden. Wij zullen dit direct laten afvoeren.

De kosten voor het installeren is afhankelijk van de grootte van uw keuken en de gebruikte elementen.

Maak een afspraak voor uw montage!

Heeft u een vraag over de montage van uw keuken? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dhr./Mevr.
  • Dhr.
  • Mevr.
Dhr./Mevr.
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Volledige naam*
Voer uw volledige naam in
Voer uw volledige naam in
Emailadres*
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Telefoonnummer
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Voorkeursdatum keukenmontage
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Kortom

Wij vinden het belangrijk dat er een keuken in uw huis staat dat volledig aan uw wensen voldoet. Daarom kunt u al uw wensen kenbaar maken aan ons tijden het adviesgeprek en voorzien wij u van alle nodige informatie omtrent het monteren van uw keuken. U wordt ook volledig betrokken in het proces van het monteren van de keuken en als er meer werk nodig om de keuken te monteren doen we dat graag. Met deze werkwijze geloven wij erin dat er een eindproduct in uw huis staat dat helemaal aan uw wensen voldoet.

Comments are closed.

Scroll Up
×