Verschillende keukenstijlen bij MegaKeukenDeal in Rijssen

Wanneer je een keuken aanschaft, zal je merken dat de keuze reuze is. Wij van MegaKeukenDeal merken dat de klant soms door de bomen het bos niet meer ziet met alle keuzes die er zijn. Ook bij onze keukenzaak in Rijssen bieden we veel verschillende soorten keukens aan. Laat je daardoor niet afschrikken, we adviseren je dan ook altijd om zo dicht mogelijk bij jezelf te blijven.

Iedereen die een keuken wil aanschaffen heeft een bepaald beeld in zijn/haar hoofd, daarbij is meestal een budget meegenomen. Wij van MegaKeukenDeal nemen al uw wensen en behoeften mee en helpen u in uw zoektocht naar uw nieuwe keuken dat past binnen uw budget.

Plan nu een afspraak in bij onze showroom en dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

  Plan hier uw gratis adviesgesprek in

   

   

  Bekijk de verschillende keukenstijlen en de mogelijkheden die de keukenstijlen u kunnen bieden hieronder.

  Landelijke keukens

  Een landelijke keukens is populaire, omdat het warmte en gezelligheid uitstraalt. Kleuren als lichtbruin, grijs, zwart en rood komen veel terug, kortom de donkere kleuren. In de keuken is meestal ook hout verwerkt, want dat mag niet ontbreken in een landelijke keuken. Vroeger zag je een landelijke keuken vooral terug op woonboerderijen, tegenwoordig zie je zo ook steeds meer terug in stadse huizen.

  landelijke keukens

  Moderne keukens

  Veel geziene keukens in huishoudens zijn moderne keukens. De reden daarvan is dat deze keukens gefocust zijn op een strakke uitstraling. Om te voorkomen dat de keuken een koude en kille uitstraling krijgt, wordt in een moderne keuken ook natuurtinten verwerkt, zoals hout en beige. Het interieur van de keukens (de kasten en lades) bestaat meestal uit de strakkere kleuren als wit/beige en zwart. Het keukenapparatuur is meestal van metaal.

  Moderne Keukens

  Klassieke keukens:

  De klassieke keuken is tegenwoordig ook helemaal trendy. De open en lichte kleuren van een klassieke keuken spreekt men heel erg aan. In de klassieke keukens komt de kleur wit en andere lichte kleuren heel erg terug. Meestal is in het interieur van de keuken de kleur wit verwerkt. Om de open uitstraling extra kracht mee te geven heeft de vloer in de keuken vaak ook een lichte kleur zoals grijs.

  Moderne keuken

  Greeploze keukens

  De greeploze keuken heeft zijn naam te danken aan het feit dat je de lades en kasten niet meer met een handvat hoeft te openen. De keuken heeft meestal een zogenoemde ‘tip-on’ systeem. Dat betekent dat wanneer je een kast of lade wilt openen je alleen tegen de lade of kast hoeft aan te druk en hij vervolgens automatisch open gaat. Ook dit type keuken heeft in korte tijd flink aan populariteit gewonnen.

  Greeploze keuken

  Tijdloze keukens

  Een tijdloze keuken krijgt niet zomaar deze naam. De keuken is zo ingericht dat de kleuren rustig en enigszins sober zijn. Betekent dat, dat de keuken een saaie uitstraling heeft? Nee, integendeel. De keuken wordt vaak gekenmerkt door zachte en warme kleuren en de functionaliteit. Dat de keuken niet trendgevoelig is, wil niet zeggen dat je de keuken niet kan personaliseren. Door de neutralere kleuren van de keuken kun je veel kleur combinaties toepassen op bijvoorbeeld de accessoires in de keuken en de vloer.  

  Tijdloze keuken

  Comments are closed.

  Scroll Up
  ×