Upload hier uw keukenofferte voor de laagste prijs!

Ontvang van ons een MegaDeal tegen inkoopprijs + fee op exact dezelfde keuken!

Upload offerte + info

Onze offertevergelijker

1. Vul uw gegevens in

2. Upload uw keukenofferte

3. Ontvang van ons een MegaDeal
op basis van inkoop + fee!

4. Heeft u geen offerte? Bel ons tijdens kantooruren direct op

085 130 2123

Tegen inkoopprijs + fee

MegaKeukenDeal hanteert een transparante verkoopformule. Upload uw offerte en u ontvangt van ons zo spoedig mogelijk een offerte voor exact dezelfde keuken voor een lagere prijs, wij tonen u gewoon de inkoopprijs van de keuken op de offerte! 

Heeft u geen offerte? Geen probleem! Uiteraard helpen onze keukenspecialisten u verder met het samenstellen van uw droomkeuken. Uniek in Nederland!

Duitse kwaliteit keukens

Met diverse A-merken keukens, inbouw keukenapparatuur, accessoires en afwerking bent u voorzien van kwaliteit die jaren meegaat! Bij MegaKeukenDeal bent u verzekerd van een kwaliteit keuken uit Duitsland of Nederland. Wij leveren keukenmerken als NobiliaDKG of eventueel andere Duitse keukenmerken. Daarnaast leveren wij bijna alle merken inbouw apparatuur.

Uw voordelen

Altijd de laagste prijs

Wij tonen u de inkoopprijs

Ervaren keukenspecialisten

Inmeten & 3D ontwerp

Gratis bezorging

Vakkundige keukenmontages

5 jaar garantie op uw keuken

Gratis bezorging

U kunt rekenen op een goede en betrouwbare leveringen door heel Nederland. Uw nieuwe keuken zal GRATIS aan huis worden bezorgd binnen een levertermijn van minimaal 3 tot een maximaal van 12 weken. 

Keukenmontage

MegaKeukenDeal werkt met betrouwbare en vakkundige partners voor de montage van uw nieuwe keuken. Zo kunt u indien gewenst vooraf een offerte aanvragen voor het installeren van uw nieuwe keuken. Meer informatie?

Onze keukens

Klant ervaringen

Comments are closed.

Scroll Up