Ook een MegaDeal ontvangen op uw droomkeuken?

De MegaDeal formule

MegaKeukenDeal verkoopt Duitse A-kwaliteit keukens tegen inkoop + fee. Is dat mogelijk? Ja het is echt waar! Wij houden u niet voor de gek met hoge kortingen maar tonen u gewoon de inkoopprijs op uw nieuwe droomkeuken en laten zien wat wij berekenen voor onze diensten doormiddel van een handeling fee. Daarnaast bent u altijd voorzien van zeer goede service en garantievoorwaarden.

Upload uw offerte

Vul op de voorpagina uw gegevens in, upload uw offerte die u ontvangen heeft inclusief eventueel extra documenten. Onze keukenspecialisten gaan voor u aan de slag met het maken van een heldere offerte en nemen eventueel contact met u op om bepaalde details door te nemen. Uw gegevens zullen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden aan derden. Uiteraard kunt u ook zonder offerte bij ons terecht!

Wij tonen u gewoon de inkoopprijs, helder toch!

MegaKeukenDeal wilt graag transparant zijn naar de klant. Zo maken onze keukenspecialisten een offerte op maat waarin duidelijk staat vermeld wat de inkoopprijs is inclusief de handeling fee. Zo kunt u direct de offerte vergelijken met andere keukenzaken.

Handeling fee

De keukenspecialisten van MegaKeukenDeal rekenen een handeling fee op de inkoopprijs van uw nieuwe keuken. Deze fee bestaat uit de volgende diensten;

Wij maken een offerte

Wij maken een 3D ontwerp

Wij bestellen de keuken

Wij maken een opdrachtbevestiging incl. alle tekeningen en leidingschema

Garantie

MegaKeukenDeal geeft een garantie van 5 jaar op de keukens van DKG en Nobilia. Daarnaast zit er standaard 2 jaar garantie op alle inbouwapparatuur. U kunt tevens kiezen voor een extra aanvullend garantie pakket. Voor € 325,- kunt u uw garantie op complete keuken incl. materiaal en montage verlengen tot 5 jaar. Wanneer u maar liefst 4 producten van hetzelfde merk apparatuur aanschaft krijgt u 5 jaar garantie. Op alle werkbladen geeft MegaKeukenDeal een garantie van 2 jaar. Heeft u vragen over de voorwaarden? Neem contact op met één van onze keukenspecialisten.

Gratis bezorging

U kunt rekenen op goede en betrouwbare leveringen. Wij bezorgen alle keukens door heel Nederland en zelfs in België. Alle Nobilia keukens hebben een standaard levertijd van 12 weken. Voor DKG keukens hanteren wij een levertijd van minimaal 3 weken. Vraag naar onze voorwaarden.

Betaling

Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte inclusief de voorwaarden zal de keuken voor u in bestelling gaan. Vooraf dient er een aanbetaling op het aankoopbedrag voldaan te worden. Wanneer de keuken bij u geleverd wordt dient het restant voldaan te worden via onze bezorger via Pin, creditcard of bankoverschrijving.

Comments are closed.

Scroll Up