Ook een MegaDeal ontvangen op uw Pronorm  Keuken?

Onze productlijn

CLASSICLINE – TRADITIONEEL EN PRIJSGEORÏENTEERD

De traditionele keuken met een greep.
Van compacte concepten, royale interieurontwerpen en traditionale ambiance tot moderne trends – classicline garandeert met intelligente uitvoeringsdetails en een ruime keuze aan kleuren en materialen vrijheid qua vormgeving. Beleef de creatieve mogelijkheden van het nieuwe koken en wonen.

PROLINE128 – ERGONOMISCH EN VEELZIJDIG

De traditionele keuken met greep maar met lagere plint.
Ons rasterplanningssysteem proline128 heeft op al uw inrichtingsvragen en wensen overtuigende antwoorden. Met de 128 mm-rasterstappen kan in combinatie met verschillende plinthoogtes iedere wenshoogte worden gerealiseerd. Perfect doordacht en persoonlijk op u afgestemd, wordt uw keuken een plaats waar men heerlijk kan koken en leven.

X‑LINE – DESIGN GEORÏENTEERD GREEPLOOS

De greeploze keuken.
Het hoofdbestanddeel wordt gevormd door een licht welvend greepprofiel in C-vorm, toepasbaar op de gehele keukenbreedte, uitgevoerd in een bij het metalen interieur passende kleur of in glanzend wit. Met de X-line kunnen royale inrichtings-architecturen als uit één stuk worden gerealiseerd.

Met een metalen komgreep lijst in 6 kleuren kan de greeplijst worden aangepast aan uw persoonlijke stijl.

Y‑LINE – DE UNIEKE EN ONVERGELIJKBARE GREEPLOZE KEUKEN

De design greeploze keuken.
Een greeploos en strak design, een ergonomische en variantrijke planning: Y-line geeft op onmiskenbare wijze een gezicht aan het nieuwe wonen. Een programma voor designgerichte interieurconcepten in een samenspel van vorm, functie en ergonomie.

De greeplijst in het front geintegreerd in aluminium en zwart geëloxeerd. De vlakachterbouw lijsten zijn in frontkleur of individueel te plannen.

Comments are closed.

Scroll Up
×